Klipsli ETS Olanlar 5

Selin 11-08-2008, 16:56
selam arkadaşlar ben 1 ağustos günü klipsli ets ameliyatı oldum. bugün ameliyatımın 11. günü el terleme şikayetim vardı ama ameliyattan sonra ellerim kupkuru çok mutluyum bu ameliyatı herkese tavsiye ederim ben 17 yaşındayım. kimisi yaşım küçük olduğu için ameliyata girmememi söyledi fakat doktor bayram ali özuslu bunun sorun olmayacağını söyledi ve gerçektende sorun olmadı. ameliyattan çıkıncı 3-4 saat ağrı oluyor fakat ağrı kesiciyle oda geçiyor ilk 2 gün hafif ağrılarım oldu ama rahatsız edici değil. şimdi çok rahatım dikişlerimde alındı hareketlerimide dilediğim gibi yapıyorum ameliyat olmamış gibi. refleks terlemeye gelince sırtımda çok hafif terlemede artma var ama her insan terliyor bundan hiç rahatsız değilim. sanki yeniden doğmuş gibiyim kuru ellerimle istediğim herşeye dilediğim gibi dokunuyorum çoook mutluyum bence aşırı terlemeden şikayeti olanlar varsa bunu ömrünün sonuna kadar çekeceğine 2 gün çeksin bitsin derim. Burdan Bayram Ali özuslu Beye teşekkürlerimi iletmek istiyorum allah ondan razı olsun
Oğuzhan Yeter 11-08-2008, 16:26
merhaba ben 7 ağustos 2008 de Dr.Ali özuslu?ya ameliyat oldum şu anda ellerim hiç terlemiyor hatta normal insanlardakinden daha kuru yalnız bazı kişilerde bel veya göbek bölgesinde terleme başlıyor eğer böyle bir sorununuz varsa bence hiç durmayın!!!
Zeynep Şahin 09-08-2008, 00:11
merhabalar ben 07.07.08 de amelıyat oldum ve harıka bır sonucla karsılastım. bugun amelıyatımın ıkıncı gunu ve evımde dınlenıyorum. terleme sorunu ıle karsı karsıya gelenlerın hıc tereddutsuz ets olmasını tavsıye ederım. ozel goztepe safak hastanesı calısanlarına ve doktorum bayram alı ozuslu ya gostermıs oldukları guler yuz ve saglıklı sonuclar vermelerınden dolayı cok tesekkur ederım cok mutluyum artık ter denen hıc bırsey yok..
özge 07-08-2008, 18:25
mrb, ben de el ve ayak terlemesinden şikayetçiydim 1 ağustos?ta ameliyat oldum şu an ellerimde hiç bir problem yok
Mine 06-08-2008, 00:06
bende el ayak ve koltuk altı terlemesınden şikayetçiydim.. bu siteyi takip ederek ameliyat olmaya karar werdım ve bir hafta önce bende ameliyat oldum yarın dikişlerim alınıyor hayata tekrar dönmüş gibiyim. bu terleme bende aşırı stres ve insanlardan uzaklaşmayı sağlıyordu şimdi rahatlıkla herkesle toklaşabiliyorum. ellerimdeki ve koltuk altımdaki terleme tamamen geçti ayaklarımda ise yüzde 70 azaldı. keşke daha önceden böyle bir tedavinin oldugundan haberım olsaydı hiç düşünmezdim.. bayram ali hocama çok teşekkür ediyorum
Yasemin 05-08-2008, 18:11
merhaba ben 2 yıl önce Bayram Ali bey tarafından bu ameliyatı oldum. el ve koltuk altı için çok çok memnunum ameliyat sonrası nefes alıp verirken biraz ıkıntılar yaşadım ama bir kaç günde normale dönülüyor elim hiç terlemiyor koltuk altım ise sağlıklı bir insanın terlemesine döndü ayak terlemesi için ameliyat olmadım.. artık sırımda erleme oluyor ama elimin terlemesindense sırtımın terlemesine razıyım.. ellerim terlediği için insanlardan kaçan birisi olmuştum şuan çok memnunum..
Selma 05-08-2008, 13:44
17 Temmuzda ameliyat oldum. Şimdi çok rahatım 30 yıllık işkence gibi terlemeden kurtuldum. Ellerim ayaklarım ve koltukaltım yaz kış aşırı derecede terliyordu. Dr. B.Ali bey gerçekten çok bilgili bir doktor terleyen arkdaşlara tavsiye ederim. Ameliyat 1 saat sürdü uyandığımda ellerim ayaklarım koltukaltı kupkuruydu. Tamamen geçti. Ayaklarımda %70 terleme azaldı.
Gülfer 04-08-2008, 21:40
arkadaşlar bende ameliyat olanlar kerwanına katıldım. ayın 24?ünde ablamla beraber olduk. bnm el, ayak we koltuk altındaki terlemem tümüyle geçti. şu anda yalnızca yüzüm we yan etki olarak da sırt bölgemde terleme war. ama rahatsız edici değil tabi ki. eskiye nazaran çok çok daha iyiyim. ablamında aynı şekilde? onun 4. gün ellerinde hafif nemlenmeler başladı, bikaç gün sonra düzeldi? fakat şu anda ikimizde yeniden doğduk diyebiliriz. doktor bayram ali beye we hastane personeline tekrar tşkrler.
Seda Kars 31-07-2008, 15:09
arkadaslar bende ameliyat oldum ve gercekten ameliyattan cıktıgımdan beri ellerim kupkuru koltuk altı terlemem de yok sadece bel bölgemde biraz terleme var ayrıca ayakalrımdaki terleme de gecmedi ama ellerinden sikayeti olanlara şiddetle bu ameliyatı öneriorm artık okadar kurular ki?. doktoruma ve hastane ekibine sonsuz tesekkrlerimi sunuyorum.
Pınar 30-07-2008, 21:04
merhaba arkadaşlar? Ben de 15 temmuzda kilipsli ets ameliyatı oldum. Aşırı el ve ayak terlemem vardı. El terlemem tamamen geçti, ayaklarımda da biraz azaldı. Ben de bu siteyi takip ederek ameliyat olmaya karar vermiştim, bu yüzden sizleri yanlış yönlendirmemek ve refleks terleme derecesini anlamak adına buraya yazmak için 15 gün bekledim. Refleks terleme benim de en çok korktuğum noktaydı. Ama allaha şükür aşırı derecede bi refleks terlemem olmadı. Sadece bacaklarımda ve bel bölgemde terleme oranında hissedilebilir bir artış var, o da hava çok sıcak olduğunda (izmir sıcakları malum). El terlemesi yaşam kalitesini ciddi boyutta etkileyebilen bi rahatsızlık, bu yüzden eğer sizde aynı dertten muzdaripseniz hiç beklemeyin derim. Ayrıca ameliyat konusunda da hiç bi korkunuz olmasın nasıl olup bittiğini bile anlamıosunuz, ben kendi adıma hiç ağrı da çekmedim allaha şükür. herkesin bu dertten kurtulması dileğiyle! İzmir?den sevgiler?
Ece 30-07-2008, 16:43
merhaba bende 21 temmuzda ameliyat olanlar kervanına katıldım ve şuan gayet memnunum el ve koltuk altımda hiç terleme yok ayağımda ise büyük ölçüde azalma oldu refleks terlemeden korkuyodum ama bende aşırı bir terleme yok ilk zamanlar ağrılarım oluyodu şimdi o ağrılarım çok azaldı eğer sizde sorun yaşıyosanız hiç düşünmeden olun bayram ali hocama ve tüm ameliyat ekibine çok teşekkür ederim bana çok moral verdiler başarılarınızın devamını diliyorum hocam
Gülay 28-07-2008, 21:40
merhaba ben 23 temmuz günü ameliyat oldum ve çok memnunum gerçekten insan kendini çok iyi hissediyor ellerim terlediği zanam çok zorluklar çekiyordum şimdi öyle değil hayata daha farklı bakmaya başladım kendime güvenim geri geldi gerçekten doktor bayram ali özusluya çok ama çok teşekkür ederim ve hastane personelinede hizmet çok iyi
Emel 26-07-2008, 19:35
merhabalar ben 2007 şubat ayında ameliyat oldum ve ellerimin terlemesi tamamen kesildi ayaklarımda azalma oldu ama çok fazla değil şimdi çok mutluyum doktor beyden Allah razı olsun insanın ellerinin terlememesi çok güzel bir duygu ameliyattan sonrada hiçbir problem olmadı yalnız doktor beye bir sorum olacak ayak terlemesi için botoks yaptırsam kesin çözüm olurmu yada kesin çözüm varmı birde botoks yada diğer tedaviyi yaptırsam klipslere bir zararı olurmu? şimdiden teşekkürler Allah sizden razı olsun?.
Aslı 24-07-2008, 20:48
Merhaba? 21 Temmuz Pazartesi saat 14:00 da ameliyat olanlar kervanına nihayet katıldım. Ameliyattan çıktığım andan itibaren ellerim kupkuruydu ve bu durumun tahmin ettiğimden de güzel bir duygu olduğunu anladım. Artık ellerim terleyecekmi diye sıkılmıyorum çünkü düşünsem bile (bu duyguyu yaşayanlar çok iyi anlayacaktır) ellerim terlemiyor? Güleryüzlü doktorum Bayram Ali özuslu?ya, ekibine ve hastane personeline çok çok çok teşekkür ederim. Bu sorundan kurtulduktan sonra çok daha iyi anladım ki, el terlemesi insanda çok büyük sıkıntı ve strese sebep oluyormuş. Bayram Ali Bey beni bu dertten kurtardığınız için size tekrar tekrar teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın
Melih Coşkun 23-07-2008, 19:48
Arkadaşlar merhaba herkese. sitenin bu halini yeni görüyorum. ilk zamanlara göre çok daha güzel olmuş. Ben de 22 eylül 2007 de ameliyat olan hastalardanım. ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti ve ellerimde terleme kesinlikle söz konusu değil. Ayrıca herhangi bir kurulukta oluşmadı. Herhangi bir ağrım vs? yok. yani ameliyata ilişkin olarak kesinlikle bir olumsuzluk söz konusu olmuyor. Bunu ameliyatından uzun süre geçmiş biri olarak söylüyorum. Doktor Bey?den Allah razı olsun. ne diyeyim hayatım değişti?
Kerem 22-07-2008, 15:53
Değerli terleme .com Ailesi, Dün öğlen 12:00?de Ameliyat, Oldum Şu An Ellerim, Ayaklarım, Koltuk altlarım Kupkuru, Şu An Evdeyim Yeni Hastahaneden Geldim, Bayram Hocama Ve Ayrıca Benimle İlgilenen Hemşirelere Kısacası Tüm Göztepe Şafak Hastanesi çalışanlarına Teşekkür Ediyorum, 4-5 Yıldır Bu Hastalığı çekmekteydim Şu An çok Mutluyum, Sağlıcakla Kalın
Adanalı 18-07-2008, 02:30
HOCAM BİTANESİNİZ! YILLARDIR NEDEN çEKMİŞİM BU KADAR SIKINTIYI KEŞKE DAHA öNCE KEŞFETSEYDİM SİZİ.çOK TEŞEKKüR EDİYORUM SİZE VE TüM ŞAFAK HASTANESİ çALIŞANLARINA! GüLERYüZüNüZüN VERDİĞİ GüVEN VE MORAL DE BİR HARİKA.TERLEME PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLAR BİR DAKİKA DüŞüNMEYİN DERİM BU SORUNDAN BİR AN öNCE KURTULUN SONUç SüPER HERKESE ŞİMDİDEN ACİL ŞİFALAR (BU ARADA BEN EL VE KOLTUK ALTI AMELİYATI OLDUM)
Mine 14-07-2008, 14:11
Eşimi ameliyat yaptınız ilginizden dolayı teşekkürü borç kabul edin. istanbul?a yolum düşerse yanınıza ugruyacagım. Bende sağlık sektöründe çalışıyorum. Size Adana?dan birçok hasta yönlendirdim. çalışmalarınızda Başarılar dilerim. İyi günler ve iyi çalışmalar!
Remziye 11-07-2008, 01:41
Herkese Merhaba, Bende ameliyat olanlar kervanına katıldım en sonunda? Ameliyat olalı yaklaşık 1,5 ay oldu tüm gelişmeleri sizinle paylaşmak adına bir süre bekledim. Bende bir nevi buradaki arkadaşların msjlarını okuyarak ameliyat olmaya karar verdiğim için yazmayı kendime borç bildim. öncelikle herkes gibi Bayram Ali özuslu ya çokkkk teşekkür ediyorum Kendisi iyi bir dr olmanın yanında daha da önemlisi çok iyi bir insan bana göre? Bende aşırı el ayak terlemesi vardı ellerim tamamen geçti ayaklarım ise az da olsa azaldı. Ameliyatın yan etkisi olan refleks terleme ise herkesin korkusu biliyorum bende de oldu ama rahatsız edici boyutlarda değil ama emin olun elterlemesi yanında onlar hiçbirşey değil Bana göre her risk alınarak bu ameliyat kesinlikle olunmalı. Ameliyatın ise korkulacak hiçbir tarafı yok ufak tefek ağrılar oluyo onlarda ilaçlarla hemen geçiyo gündüz 2 de ameliyat olup gece 11 de çıktım herhangi bir komplikasyonda yaşamadım zaten önemli olan sonucu? Bayram Ali Hocamız ve böylesine kolay iyileşme imkanı varken çok düşünmeden karar verip bir an önce herkes ameliyat olsun bana göre Birde ben ameliyat öncesi ve sonrası birçok araştırma yapmıştım mail ortamında çok kişi ile yazışmıştım refleks terleme geçiren ve rahatsız olan arkadaşların çoğu yüz terlemesi ameliyatı olanlar idi hocamız da zaten bunu söylüyo?.
Canalp Erten 09-07-2008, 16:32
Merhaba Ben 8 Temmuz salı günü saat 13:00 da ameliyatımı oldum ellerim ve ayaklarım şuan kupkuru. Sayın hocam Bayram Ali özuslu Bey?e ve tüm hastane personeline çok teşekkür ederim hepsi sizinle mükemmel ilgileniyorlar. Dediğim gibi saat 13:00-13:30 itibari ile ameliyatımı oldum ve saat 22:30 da taburcu oldum. Ameliyattan ilk iki saat yoğun ağrılar oluyor fakat aşırı derecede de değil ben şahsen daha fazla ağrı bekliyordum. Tekrar Bayram Ali Bey?e çok teşekkür ederim.
Terleme.Com © Tüm hakları saklıdır. | Yasal Uyarı