Klipsli ETS Olanlar 6

Sadık 19-03-2009, 22:25
gerçekten mucize bayram bey binlerce kez allah razı olsun koltuk altım, ellerim, ayaklarım kopple geçti hayatım çok degişti
Sadık 18-03-2009, 16:32
ben 17 mart 2009 yani daha dün bu gün ayın 18 i amaliyet oldum.. eskiden ne kız arkadaşımın elinden tutuyordum nede otobüslere koltuk altım ve ellerim tamamen kupkuru.. onca senem boşa geçmiş diye düşünüyorum ellerimin terlemesi hem yüzümü kızartıyormuş hemde insanlardan beni kaçırıyormuş bunları fark ettim sanki yeniden dogdum … bayram ali bey ve ekibine binlerce kez allah razı olsun şu an 25 yasındayım hayata yeni başlıyorum amaliyattan korkuyordum ama amalıyat oldugumu hiç anlamadımki çok professıonaller gercekten boşuna beklemeyin bence aradan 1 gün geçmesine rahmen agrı flan yok çalışıyorum … korkmayın korkarsanız hep sıkıntı içinde yasarsınız oldugunuzdan daha kötü olamazsınız by by
BANU 12-03-2009, 18:05
merhaba bayram ali bey, ben 2008 nisan ayında aşırı el ve koltuk altı terlemesinden şikayetçi olarak size başvurmuştum ve o günden beri size dua ediyorum el terlemem tamamen geçti hatta fazlasıyla krem dayandıramıyorum ama koltuk altı terlemesi konusundaki problem devam ediyor azalma var ama ellerim gibi kupkuru değil moralim bozuldu açıkçası bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bişey var mı önümüz yaz malum derdi şimdiden düştü.. tekrar çok teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum …
Selda YİĞİT 07-03-2009, 21:57
merhaba bayram bey geçen yıl 26 şubatta ets ameliyatı olmuştum. sonuç gerçekten umduğumdan çok daha iyi ellerimde ve koltuk altlarımda ter tamamen kesildi ayaklarımda ise geçti denecek kadar azaldı. çok teşekkür ediyorum size artık istediğim renk kıyafet giyebiliyorum işimde de hiç sorun yaşamıyorum sayenizde. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim çok düşünerek oldum bu ameliyatı ama keşke daha önce olsaymışım dedim sonrasında..
nuran uyar 04-03-2009, 02:03
Sayın Bayram Ali Bey, ben 11 eylülde ameliyat oldum. 32 yaşındayım ve hayatın ne kadar rahat olduğunu farkettim. Hemşireyim ve 2 çocuğum var. artık rahat çalışabiliyorum ve kızlarım yolda elimi bırakmadan tutuyorlar. herşey için çook teşekkür ederim. Benim gibi olan herkese de tavsiye ederim. Sağlık ocağında rastladığım öğrenci ve öğretmenlerin de el terlemesi sorunu olanlara tavsiye ediyorum. çok teşekkür ederim
ayla arslan 28-02-2009, 22:24
Merhaba arkadaşlar bende de aşırı el,ayak terlemesi vardı, bu ameliyatı oldum ve kurtuldum. çooooooooook memnunum. Artık ellerimi rahatça kullanabiliyorum. Sizin de terleme şikayetiniz varsa hiç düşünmeyin bu ameliyatı olun. Ayrıca sayın Bayram Ali hocam bu işin 1 numaralı uzmanı. Kendisine çokkkk teşekkür eder saygılarımı sunarım. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
Sena 27-02-2009, 23:40
merhaba Ali Bey, ben 2007 yılında aşırı el terlemesinden dolayı size başvurmuştum. ilk başlarda ameliyat olmak biraz ürpertici gelmişti. fakat sizinle konuştuktan sonra kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini düşünmüştüm. üzerinden tam 2 yıl geçti. şimdi elllerim ve koltuk altımda ki aşırı terlemeden kurtuldum. ben bu ameliyatı olmaya bir gün de karar verdim. ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. öncelikle Ali Bey çok güvenilir bir doktor. herşey için çok teşekkür ederim..
Gülsüm Zengin 26-02-2009, 20:59
merhaba ben 23 şubatta ameliyat oldum ve tersiz hayata başlamak için dikişlerimin alınmasını bekliyorum. bu sorunu yaşamayan asla bizim derdimizden anlamaz, benim hayatım 23 şubattan sonra anlam kazandı. doktorum sayın BAYRAM ALİ öZUSLU ya ve 6.kat hemşiresi SERAP DOĞAN a güler yüz ve anlayışlarından dolayı çok teşekkür ederim.
Mansur 21-02-2009, 19:35
slm ben mansur arkadaslar bence hiç bırsey yapmadan tek yapmanız gereken sey ameliyat olmak.. ben 21 yasındayım bu hastalık bende kendimi bildim bileli var igneden korkuyordum ama karar verdim olucam dedim ve oldum yarım saat suruyor ve 1 hafta surmeden eski normal yasantıma dondum herkeze tavsiye ederim veee bu ameliyatı yapan tum doktor lara çok teşekkur ederim
Selim önay 08-02-2009, 04:46
5 şubat 2009 itibari ile bende ameliyatımı oldum. Şuan dikişlerimin alınma gününü bekliyorum. Keşke daha önce olsaydım diye hayıflanıyorum. öncelikle Sayın Bayram Ali beye, daha sonra da tüm hastane personeline teşekkürler …
emrah arslan 05-02-2009, 19:39
hocam allah razı olsun sizden allah ne muradınız varsa versin allah size acı keder göstermesin ben dün 4 şubat 2009 da ets oldum herkese tavsiye ederim bende ellerimin terinden bıkmıştım allaha çok şükür bayram hocam sayesinde bu dertten kurtuldum hocam size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ellerinizden öperim emrah
Şahin Şimşek 02-02-2009, 15:32
Hocam ben ameliyat olalı 5 ay kadar oldu ve genel olarak çok memnunum. İyiki olmuşum diyorum. Şansım döndü sanki bu ameliyattan sonra. Size ve ekibinize Tşkler?.
Ebru 01-02-2009, 20:25
DAHA öNCEDE YAZMIŞTIM ŞİMDİ DE YAZIYORUM: 10 AYDIR çOK MUTLUYUM çOOOOKKKK
Halil 25-01-2009, 23:24
26 Ocak 2008 tarihinde ameliyat oldum ve üzerinden tam bir yıl geçti.. herkeze tavsiye ederim hayatımdan cok memnunum elim ve koltuk altımda hiç bir terleme olmadı ameliyattan sonra.. hocama ve tüm hastahane personeline teşekkür ederim?ameliyatı olmayı düşünen ve kararsız kalan arkadaşlara tavsiyem hiç tereddüt etmesinler..
Neşe 11-01-2009, 00:40
MRB ARKADAŞLAR BENDE SİZİN GİBİ AYNI HASTALIKTAN ŞİKAYETİM VARDI. HAYATIM TAM ANLAMIYLA ZEHİR GİBİ GEçİYORDU. İNSAN HERŞEYDEN KENDİNİ KISITLAMAK ZORUNDA KALIYORDU TAKİ AMALİYAT OLUNCAYA KADAR. BENDE 2005 YILINDA İNTERNETTE DOKTOR BEYİN SİTESİNİ GöRDüM İNCELEDİM VE HEMEN RANDEVU ALDIM Hİç üŞüNMEDEN ERTESİ GüN AMALİYAT OLDUM VE KARŞILAŞTIĞIM SONUçA İNANAMADIM AMALİYAT SONRASI ELLERİM TAMAMEN KURUMUŞTU İNANILIR BİRŞEY DEĞİL OGüN DüNYAYA SANKİ TEKRAR GELDİM BEN BU SEVİNCİ MUTLULUĞU TATTIM HERKES TATSIN BU HASTALIKTAN KURTULSUN İSTERİM. ARKADAŞALAR Hİç KORKMAYIN DOKTOR BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN HERKESE TAVSİYE EDERİM PİŞMAN OLMAYACAKISNIZ
Serkan Köycü 05-01-2009, 15:27
merhabalar sayın hocam (sevgili hemşerim) 14-02-2007 tarihinde bana klipsli ets amaleyatı yapmıştınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık medeni cesaretim ve ince el işi gerektiren konulardaki ustalığım 2 katına çıktı. Şuanki tek sorunum sırtımda yazın oluşan aşırı terleme ve acı yedikten sonra yüzümde oluşan terleme ama ben bunlara razıyım. İstanbul?a geldiğimde muhakkak yanınıza uğrayacağım kendinize iyi bakın, meslek haytınızda başarılar diliyorum..
seher 02-01-2009, 02:10
Merhaba hocam, ben geçen sene ocak ayında klipsli ets ameliyatı oldum ve son derece başarılı geçti. Tekrar teşekkürler.
esra çetin 20-12-2008, 04:16
Merhabalar, Bende iki ay öncesine kadar buraya yazı yazan herkes gibi aşırı derecede terliyordum. Benim terlemelerim el, ayak ve koltuk altı bölgelerindeydi. Arkadaşımın televizyonda bu yöntem hakkında Doktorum Bayram Ali Bey?in konuşmasını duyup bana iletmesiyle uzun araştırmalar yaptım. Sonunda artık daha fazla bu şekilde yaşamaya devam edemeyeceğime karar verdim ve 13 Ekim 2008 de bende Klipsli ETS ameliyatı olanlar arasına katıldım. Buraya yazmak için bir süre beklemek istedim belki bazı yan etkiler ortaya çıkar sonradan diye. Neyseki benim ameliyatım gerçekten çok başarılı geçti. Şuanda el ve koltuk altım hiç terlemiyor, ayaklarımın terlemesi de nerdeyse %70 oranında azaldı bu da eskisine oranla çok daha katlanılabilir. Eğer bunu gidermek için de ilaç varsa kullanabilirim Doktorum Bir de bazen karnımda ve sırtımda terleme oluyor ama çok sık değil hızlı yürüdüğümde yada otobüsteyken İnanın ellerin terlemesinden çok daha katlanılabilir Eğer ameliyat olmayı düşünüpte korkan varsa hiç beklemesinler çünkü korkulacak birşey yok. Şuanda kendimi çok iyi ve özgüvenli hissediyorum Darısı sizin başınıza.. Umarım herkes bu dertten bir an önce kurtulur?
yeliz 12-12-2008, 01:06
hocam nasılsınız bayramınız mübarek olsun ben sizinle tlf konustum ameliyat olup ellerimin teri gectiği için çok mutluyum ama vücudumun asırı terlemesi beni çok rahatsız ediyo ve sağ koltuk altım kuru sol koltuk altım ter içinde geçici bi durum gibi gözükmüyo ellerim için çıkartırmayı düsünmüyorum lütfen yardım edin giydiğim hersey anında sırılsıklam oluyo size nasıl dua ediyorum bilemezsiniz ama zor durumdayım ellerinizden öpüyorum tesekkürler
Anonim 09-12-2008, 03:51
Sayın hocam; Ben mayıs ayında ameliyat oldum ve şuanda her şey yolunda, çok mutluyum iyiki bu ameliyatı olmuşum. Size çok teşekkür eder, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Terleme.Com © Tüm hakları saklıdır. | Yasal Uyarı